L'assessorament legal a mida del client.

Advocada laboralista Tarragona
Conèix a Noelia

 

Advocada en exercici professional des de l'any 1997 de l'Il.lustre Col.legi de l'Advocacia de Barcelona (col.legiada nº 23.787) i actualmente de l'Il.lustre Col.legi d'Advocats de Reus (col.legiada nº 1.051).

Assessorament legal als següents àmbits:
 
Dret civil
 
Dret internacional
 
Dret laboral i de la Seguretat Social
 
Dret bancari i d'assegurances. 

 

RECOMANACIONS

Juan R. Fernández (Consejero Delegado)

Paviments Asfàltics Móra d'Ebre S.A.

"A l'empresa Paviments Asfàltics Móra d'Ebre, SA, tenim relació professional amb l'advocada Noelia Hernando Mercadé, sobretot en temes laborals. A destacar, la dedicació, la preparació de documentació, la disponibilitat amb el client, resolució dels casos, i, en definitiva, la gran professionalitat i confiança que dóna als clients ".

Javier Milian Call (Ingeniero técnico industrial)

Assessoria tècnica Milian

"Noelia ha cooperat en diferents projectes a l'àmbit de la consultoria immobiliària i serveis d'enginyeria. Crec que és una gran professional i que sap crear un espai ideal d'ambient laboral. També sap transmetre als nostres clients els valors dels serveis oferts a la vegada que sap treballar en equip prestant atenció a detalls tècnics. Recomanaria a Noelia per a qualsevol treball en què es requereix una professional compromesa i de gran qualitat tant en el tracte humà com dels serveis oferts. "