top of page
libros.jpg

L'assessorament legal a mida del client.

Conèix a Noelia

 

Advocada en exercici professional des de l'any 1997 de l'Il.lustre Col.legi de l'Advocacia de Barcelona (col.legiada nº 23.787) i actualmente de l'Il.lustre Col.legi d'Advocats de Reus (col.legiada nº 1.051).

Assessorament legal als següents àmbits:
 
Dret civil
 
Dret internacional
 
Dret laboral i de la Seguretat Social
 
Dret bancari i d'assegurances. 

 

entrada despacho.jpg

RECOMANACIONS

Juan R. Fernández (Consejero Delegado)

Paviments Asfàltics Móra d'Ebre S.A.

"A l'empresa Paviments Asfàltics Móra d'Ebre, SA, tenim relació professional amb l'advocada Noelia Hernando Mercadé, sobretot en temes laborals. A destacar, la dedicació, la preparació de documentació, la disponibilitat amb el client, resolució dels casos, i, en definitiva, la gran professionalitat i confiança que dóna als clients ".

Javier Milian Call (Ingeniero técnico industrial)

Assessoria tècnica Milian

"Noelia ha cooperat en diferents projectes a l'àmbit de la consultoria immobiliària i serveis d'enginyeria. Crec que és una gran professional i que sap crear un espai ideal d'ambient laboral. També sap transmetre als nostres clients els valors dels serveis oferts a la vegada que sap treballar en equip prestant atenció a detalls tècnics. Recomanaria a Noelia per a qualsevol treball en què es requereix una professional compromesa i de gran qualitat tant en el tracte humà com dels serveis oferts. "

Recomanacions
bottom of page